EcoBasis

Ontdek EcoBasis, het instapniveau van onze diensten, speciaal ontworpen voor organisaties die de eerste stappen willen zetten in energiemonitoring en verduurzaming. Met dit pakket krijg je essentiële tools om inzicht te krijgen in je energieverbruik en leg je de basis voor een duurzame toekomst.

Insteresse in EcoBasis?

Inzicht in Energieverbruik

Krijg moeiteloos toegang tot de hoofdmeters van je gebouw(en) en visualiseer eenvoudig je energiegegevens, waardoor je snel inzicht krijgt in mogelijke verbeteringen.

Efficiënt Rapporteren

Genereer met één klik kant-en-klare rapportages, waardoor het naleven van regelgeving en communiceren over duurzaamheidsinspanningen efficiënt en transparant wordt.

Proactieve Ondersteuning

Met het EcoBasis pakket heb je toegang tot onze klantenservice, die klaarstaat om al je vragen te beantwoorden en je te begeleiden naar een duurzamere toekomst.

Energiegegevens in een oogopslag

Met EcoBasis kun je eenvoudig de hoofdmeters van je gebouw(en) uitlezen en je energiegegevens op een toegankelijke manier visualiseren. Het gebruiksvriendelijke dashboard biedt een overzicht van je energieverbruik en -patronen, waardoor je snel inzicht krijgt in de gebieden waar verbeteringen mogelijk zijn. Zo kun je effectieve stappen nemen om je energie-efficiëntie te verbeteren.

Real-time energie-inzicht

Bij EcoReflect worden actuele energiegegevens inzichtelijk. De elektrameter en bruto-productiemeter (PV-panelen) worden elke 15 minuten weergegeven, terwijl de gas- en warmtemeter per uur worden uitgelezen. Aan het einde van elke dag wordt de data van de hoofdmeter(s) in EcoReflect verwerkt. 

Kant-en-klare rapportages

Binnen EcoReflect heb je de mogelijkheid om moeiteloos kant-en-klare rapportages te genereren. Ontvang ze periodiek per mail of download eenvoudig rapporten om te delen met belanghebbenden zoals managementteams of overheidsinstanties. Dit maakt het naleven van regelgeving en het communiceren over/van je duurzaamheidsinspanningen uiterst efficiënt en transparant. 

Interesse?

Onze experts helpen je graag!

Benieuwd hoe EcoReflect jouw organisatie kan ondersteunen op weg naar een duurzame toekomst en tegelijkertijd je bedrijfsresultaten kan verbeteren? Neem vandaag nog contact op.