FAQ

Welkom bij onze FAQ-sectie, waar we antwoord geven op de meest gestelde vragen over EcoReflect. Hier streven we ernaar om helderheid te bieden over ons energiemonitoringsysteem en de bijbehorende diensten. Mocht uw vraag hier niet worden beantwoord, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

EcoBasis is ons basispakket dat essentiƫle energiemonitoring biedt. EcoPro voegt geavanceerde functies toe, zoals gedetailleerde energiemeting, alarminstellingen en nauwkeuriger vergelijken van meters, waardoor het ideaal is voor bedrijven met complexere behoeften. EcoPremium is ons meest uitgebreide pakket met extra diensten, zoals proactieve ondersteuning en rapportage over geldende wet- en regelgeving.

Bij EcoReflect nemen we gegevensbeveiliging serieus. We hanteren geavanceerde beveiligingsmaatregelen, zoals versleuteling en toegangscontroles, om ervoor te zorgen dat uw gegevens veilig zijn. U kunt erop vertrouwen dat uw privacy wordt beschermd.

Ja, we begrijpen het belang van naleving van wet- en regelgeving op het gebied van energie-efficiƫntie. Onze systemen worden regelmatig bijgewerkt om te voldoen aan evoluerende wettelijke vereisten, waardoor u altijd in overeenstemming blijft met de geldende normen.

Met EcoReflect kunt u gedetailleerde submetingen uitvoeren. Hiermee krijgt u inzicht in het energieverbruik per apparaat of ruimte, wat uiterst waardevol is voor een nauwkeurige analyse en optimalisatie van uw energieverbruik.

Voor gedetailleerde informatie over de kosten van onze pakketten kunt u contact met ons opnemen voor een persoonlijk advies op maat. Contactgegevens zijn te vinden op onze contactpagina.