Privacy statement

EcoReflect, gevestigd aan Fahrenheitstraat 2, 7461 JA Rijssen, is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals beschreven in deze privacyverklaring.

Contactgegevens:

  • Fahrenheitstraat 2, 7461 JA Rijssen
  • Telefoonnummer: 0548 53 43 85

 

Persoonsgegevens die wij verwerken: EcoReflect verwerkt de volgende persoonsgegevens:

  • Voor- en achternaam
  • Geslacht
  • Adresgegevens
  • Telefoonnummer
  • E-mailadres
  • Overige persoonsgegevens die je actief verstrekt, zoals bij het aanmaken van een profiel, in correspondentie en telefonisch
  • Locatiegegevens
  • Gegevens over jouw activiteiten op onze website

 

Bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens: Onze website en/of dienst heeft niet de intentie gegevens te verzamelen over websitebezoekers die jonger zijn dan 16 jaar. Tenzij ze toestemming hebben van ouders of voogd. We kunnen echter niet controleren of een bezoeker ouder dan 16 is. Wij raden ouders dan ook aan betrokken te zijn bij de online activiteiten van hun kinderen. Als je ervan overtuigd bent dat we zonder toestemming persoonlijke gegevens hebben verzameld over een minderjarige, neem dan contact met ons op via info@ecoreflect.nl, dan verwijderen wij deze informatie.

Doelen van de gegevensverwerking: EcoReflect verwerkt persoonsgegevens voor de volgende doeleinden:

  • Het afhandelen van betalingen
  • Het verzenden van nieuwsbrieven en/of reclamefolders
  • Het mogelijk maken van contact via telefoon of e-mail indien nodig voor onze dienstverlening

 

Geautomatiseerde besluitvorming: EcoReflect neemt geen besluiten op basis van geautomatiseerde verwerkingen die aanzienlijke gevolgen kunnen hebben voor personen.

Bewaartermijnen: EcoReflect bewaart persoonsgegevens niet langer dan strikt noodzakelijk is voor de doeleinden waarvoor ze zijn verzameld.

Delen van persoonsgegevens met derden: EcoReflect deelt persoonsgegevens alleen met derden als dit noodzakelijk is voor de uitvoering van onze overeenkomst of om te voldoen aan een wettelijke verplichting.

Cookies en vergelijkbare technieken: EcoReflect maakt gebruik van functionele, analytische en tracking cookies. Deze cookies worden gebruikt om de website goed te laten werken, het gebruik te analyseren en gepersonaliseerde content en advertenties te tonen.

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen: Je hebt het recht om je persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Ook kun je bezwaar maken tegen de verwerking van je persoonsgegevens en heb je recht op gegevensoverdraagbaarheid.

Beveiliging van persoonsgegevens: EcoReflect neemt de bescherming van persoonsgegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang en andere ongewenste handelingen te voorkomen.

Heb je vragen over ons privacybeleid of over de verwerking van persoonsgegevens? Neem dan contact met ons op via info@ecoreflect.nl. Je hebt ook het recht om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens.